Sari la conținut

Despre Noi

Statia noastra de inspectie tehnica (ITP Auto) presteaza acesta activitate pentru toata gama de autovehicule inmatriculate in Romania.

Stație ITP (Inspecție Tehnică Periodică)

ITP AUTO ALEMAR : Crestem si ne perfectionam zi de zi. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne ofera siguranta ca putem depasi orice obstacol.

Noi, cei de la ITP AUTO ALEMAR, suntem o echipa tanara, responsabila si capabila sa raspundem celor mai exigente standarde. Dorim ca dumneavoastra, clientul nostru, sa fiti multumit de serviciile pe care vi le oferim.
Daca sunteti in cautarea unei statii ITP in Constanta, nu mai pierdeti timpul, suntem aici!
 
Profesionalismul si experienta in domeniul auto si al Inspectiilor Tehnice Periodice ale inginerilor nostri te vor convinge ca ai ajuns unde trebuie.
ITP Alemar Constanta - Inspectie Tehnica Periodica
ITP Alemar Constanta - Inspectie Tehnica Periodica

Despre ITP Auto

Fie ca aveti nevoie de ITP pentru autoturism, autoutilitara, microbuz, camion sau motocicleta, apelati cu incredere la statia noastra de ITP si va vom oferi solutia optima. Intelegem nevoile clientilor nostri si stim foarte bine ca timpul costa bani, de aceea, cautam de fiecare data sa va oferim cele mai rapide si complete solutii cu privire la efectuarea I.T.P-ului.

Linia noastra de Inspectie Tehnica Periodica (ITP) este omologata RAR si respecta cele mai inalte standarde ceea ce asigura un proces ITP in cele mai bune conditii.
 
Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul ITP Alemar Auto este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii, la cele mai bune preturi.

CE PRESUPUNE VERIFICAREA I.T.P?

Vizitează SC Alemar Epert Auto SRL

Este important să se efectueze inspecția tehnică periodică la intervale regulate pentru a asigura siguranța și performanța autovehiculului și pentru a respecta prevederile legale. De asemenea, în cazul în care autovehiculul este implicat într-un accident sau este oprit de către poliție, proprietarul trebuie să prezinte un certificat de conformitate valabil pentru a evita sancțiuni sau amenzi.